OM FODSLAW

Vandreforeningen Fodslaw er en upolitisk forening. Formålsparagraffen tilsiger, at vi under kammeratlige former skal udbrede kendskabet til og fremme interessen for det danske land og dets natur. Vi tilrettelægger vandreture og arrangerer vandringer i ind- og udland. 

 

Fodslaw har cirka 3.600 medlemmer fordelt over hele Danmark. Vi har også medlemmer i udlandet, fortrinsvis i Norden og Tyskland. Fodslaw er delt op i 45 lokalforeninger, som varetager medlemmernes interesser.

 

Der udgives 4 medlemsblade om året. I medlemsbladet har hver lokalforening en side, hvor man kan skrive om stort og småt i lokalforeningen. Der er desuden nyt fra Fodslaw, læserbreve og en oversigt over Danmarks Kønneste Traveture (DKT-ture)

 

Lokalforeningerne startede i 1971 med netop DKT ture. Disse ture indeholdte de bedste ruter en forening kunne mønstre, idet det var et krav at turen skulle være køn for at kunne kalde sig en DKT-tur.

 

Fodslaws flagskib er Hærvejsvandringen, som starter i Slesvig og slutter i Viborg. Man vandrer i 7 dage ad den gamle Hærvej også kaldet Oksevejen. Længste dagsvandring er 49 km.

 

Fodslaw arrangerer hvert år grupperejser for vores medlemmer til vandringer i udlandet bl.a. Nijmegen i Holland.

3.jpg
13.jpg
Mols Bjerge grillaften 014.jpg
11.jpg

FÅ OPLEVELSER

venskab - velvære -natur - kultur

BESTYRELSEN

Lokalforeningen Fodslaw Mols har 3 bestyrelsesmedlemmer:

Formand: Uffe Vindum

Medlem: Anders Andersen

Medlem: Jan Bjørnsholm

Fodslaw Mols logo.png
 

VEDTÆGTER

Lokalforeningen Fodslaw Mols' vedtægter finder du ved at trykke på det røde PDF-ikon: